Adresa: Constanta, Mamaia Nord, Str. D2, nr. 28

Telefon: 0728.330.713

Politica de confidențialitate

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal
SC DREAM GROUP SRL in calitate de propietar al site-ului web www.vilacoral.ro, respecta
caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care
acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de rezervari online.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la
prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004
privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, DREAM GROUP are
obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos,
datele personale care ne sunt furnizate.
Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin
intermediul site-ului www.vilacoral.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu
modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul
dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de DREAM GROUP in
conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori
aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand
datele de contact existente pe site.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

2. Scopul colectarii datelor

  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza
    informatii suplimentare cu privire la acestea;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

DREAM GROUP nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii
personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem
convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar
pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

3. Securitatea datelor colectate si procesate
Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date
cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind
instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter
personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam
in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.
4. Definitii
Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau
identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau
indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi
factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se
efectueaza asupra datelor cu character personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar
fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea,
consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod,
alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.
Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv
autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si
mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Politica de reclamatii

Noi, echipa Coral, suntem permanent preocupati de calitatea serviciilor si produselor
noastre. De aceea apreciem feed-back- ul clientilor nostri, acesta fiind foarte importanta pentru
noi in depistarea problemelor serviciilor si produselor noastre si imbunatatirea lor cotinua.
Prin urmare incurajam orice feed-back, pozitiv sau negativ, si apreciem timpul si efortul tau
pentru a ne comunica orice sugestie, satisfactie sau insatisfactie legate de relatia ta cu Casa
Coral.
Te asiguram ca iti vom raspunde in maxim 5 zile lucratoare, prin telefon sau email, si ca vom
gasi modalitatea optima de a raspunde si rezolva eficient problema semnalata de tine. Ne poti
contacta in urmatoarele moduri:

  • Online: prin formularul de contact
  • E-mail: office@vilacoral.ro
  • Tel.: 0728330713
  • Curier: Adresa: Str. D2, nr. 28, Mamaia Nord – Judetul Constanta

Te rugam sa ne precizezi datele tale de contact si modalitatea de comunicare pe care o preferi
pentru primirea raspunsului.
In cazul in care nu esti pe deplin multumit(a) de raspunsul nostru, te poti adresa Agentiei
Nationale pentru Protectia Consumatorului (A.N.P.C.), Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 72, sector
1, cod postal 011865, Telefonul Consumatorului: 021-9551, e-mail: cabinet@anpc.ro,
www.anpc.gov.ro.

Modalitati de plata

Transfer bancar sau depunere numerar la banca
O data confirmata rezervarea dv puteti achita prin transfer bancar in conturile specificate sau prin
depunere la orice sucursala BRD sau ING din tara.
Cash (la Receptia hotelului)
Plata cu cardul (Carduri acceptate: Visa, Maestro, Master Card)
Tichete/vouchere de vacanta
Unitatea emitenta cu care avem contract momentan este: Sodexo (Sodexo Turist Pass)