Adresa: Constanta, Mamaia Nord, Str. D2, nr. 28

Telefon: 0728.330.713

INTREBARI FRECVENTE

I: Cum se poate rezerva?
R: Rezervarea se poate face prin telefon sau email. Va vom confirma prin telefon sau email daca perioada solicitata de Dvs. este disponibila.

I: Cum pot fi sigur de rezervare?
R: Pentru a va confirma rezervarea este nevoie de plata unui avans de 30% din valoarea totala a sejurului.

I: Se poate plati si cu cardul?
R: Da. Acceptam pentru plata carti de debit si credit Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro.

I: Pana la ce ora ne putem caza?
R: Cazarea incepe la ora 15:00 se poate face pana la ora 21.00. In cazul in care sositi dupa ora 21:00 va rog sa ne sunati in intervalul stabilit deoarece nu avem receptie permanenta.

I: La ce ora trebuie sa eliberam camerele in ziua plecarii?
R: Camerele si pensiunea se vor elibera pana la ora 11.00.

I: Pot sa rezerv camera si fara micul dejun?
R: Micul dejun este servit pentru toti oaspetii nostri, tocmai datorita faptului ca dorim sa oferim un serviciu cat mai complet de cazare si cat mai multe beneficii pentru oaspetii nostrii.

I: Intre ce ore se serveste micul dejun?
R: Micul dejun se serveste intre 08:00 – 10:30 AM. Tarifele noastre includ micul dejun servit in sistem bufet.

Nota: Micul dejun se serveste numai in sala de mese. Nu putem servi micul dejun in camera.

I: Pot sa iau micul dejun in camera?
R: La parterul vilei va punem la dispozitie un spatiu generos pentru servirea micului dejun si ar fi pacat sa nu beneficiati de acest serviciu oferit de noi.

I: Este o limita de consum la micul dejun?
R: Micul dejun este servit in sistem bufet prin urmare nu exista o limita de consum in timpul programului servirii micului dejun.

Nota: Alimentele si bauturile servite la micul dejun sunt destinate numai pentru consumul in sala de mese si in timpul programului stabilit pentru micul dejun. Nu este permisa luarea la pachet a alimentelor si bauturilor pentru consumul personal in afara programului de mic dejun.

I: La cate zile se schimba lenjeria si prosoapele, pentru acelasi sejur?
R: Asternuturile si prosoapele se schimba numai la un sejur de minim 3 zile. In cazul in care totusi doriti ca asternuturile si/sau prosoapele sa fie schimbate, acest lucru se poate face contra cost.

I: Este permis fumatul in interiorul vilei?
R: Conform legislatiei actuale fumatul este interzis interiorul locatiei. Deasemenea pentru siguranta Dvs. am dotat vila cu un sistem de alarma impotriva incendiului care a fost amplasat in toate camerele. Fumatul este permis numai in afara pensiunii, pe terasa sau pe balcon.

I: Care sunt posibilitatile de parcare?
R: Unitatea noastra nu dispune de parcare privata. Parcarea se face pe trotuar, in jurul unitatii.

I: Asigurati parcare pazita?
R: Acest serviciu nu poate fi asigurat, dar vila este situata intr-o zona linistita si sigura. Va recomandam sa blocati usile autoturismului Dvs. pentru o siguranta suplimentara. Nu raspundem de eventualele furturi din autoturisme sau deteriorari ale acestora.

I: Exista telefon in camera?
R: In camere nu sunt telefoane.

I: Exista acoperire pentru telefoanele mobile?
R: Toti furnizorii de servicii de telefonie mobile acopera zona Mamaia Nord.

I: Ma pot conecta la Internet?
R: Va oferim acces gratuit la Internet wireless.

Nota: acest serviciu este disponibil conform conditiilor si posibilitatilor tehnice oferite de furnizorul de servicii de Internet.

I: Pot sa imi aduc si animalul de companie?
R: Din pacate nu, deoarece nu avem conditii pentru cazarea animalelor de companie.

I: Pot sa fiu vizitat de un prieten in timpul sejurului?
R: Din pacate nu, deoarece autorizatia de functionare si autorizatia de securitate pentru incendiu nu permit primirea de persoane in plus fata de capacitatea de cazare a vilei.

I: Putem fi insotiti si de copii?
R: Putem asigura fara probleme si cazarea copiilor. Pentru copiii sub 12 ani care dorm in pat cu parintii nu se percep costuri suplimentare de cazare. In cazul in care se doreste un pat sumplimentar tarifele se gasesc in in rubrica Tarife cazare.

Nota: In cazul in care in timpul sejurului sunteti insotiti de copiii Dvs. va rugam sa ii urmariti cu atentie pentru a evita orice fel de accidente. Pentru copiii minori accesul pe scara interioara se
face numai insotiti de parinti. Nu raspundem de eventualele accidente care s-ar produce in cazul nerespectarii acestor indicatii.

Va rugam sa ne contactati prin telefon sau email in cazul in care doriti lamuriri suplimentare sau aveti alte intrebari referitor la conditiile oferite de vila noastra.